Varen met Sleepboot Willem

IMG_2230Dagtochten en (Er)Vaartrainingen aan boord van MSLB “Willem”

Stap aan boord en beleef een stukje geschiedenis aan boord van dit unieke schip.

Zodra de acht cilinder MWM scheepsdiesel wakker word gaat er een trilling door de geklonken romp en komt het schip tot leven

Dagtochten:

Verras uw familie , vrienden of collega,s eens met een onvergetelijke dag aan boord van een authentieke sleepboot. Zelf eens aan het roer staan tijdens een onvergetelijke vaardag rond het Lauwersmeer. De ultieme manier om je vakantie of uitje in het noorden van het land helemaal compleet te maken. Wat een avontuur!

(Er) Vaartraining:

IMG_0181Voor kleine groepen pleziervaarders en belangstellende organiseren wij praktijk ervaringsdagen waarbij u uitleg krijgt vanuit de stuurhut en dek van de sleepboot. De stuurhut van sleepboot Willem is de beste praktijkruimte voor een leerzame vaartraining. Leer alles over het samenspel tussen beroeps en pleziervaart, marifoonverkeer, betonning, touwwerk, etc…en er is altijd een “2e kapitein”aan boord om iedereen voldoende persoonlijke aandacht en uitleg te kunnen geven.

Behalve dat u een onvergetelijke dag beleefd, neemt u ook nog eens een heleboel extra vaar kennis, inzicht en een enorme glimlach mee naar huis.

Voor meer info en prijzen kunt u mailen naar info@sleepbootwillemzoutkamp.nl of bel naar 06-12823884

Let op: De Willem blijft een schip en schepen zijn slecht toegankelijk voor minder validen (kinderen). U komt relingen, opstappen, trappen en lage doorgangen tegen aan boord.

  • Tijdens de vaart dient u ten aller tijde de instructies van de bemanning op te volgen.
  • Kinderen toegestaan vanaf 16 jaar
  • Vaartocht is op eigen risico
  • De schipper/ eigenaars behouden zich altijd het recht om de vaartocht uit te stellen/ niet door te laten gaan
  • Vraag naar de voorwaarden

Willem8DSC_0663